akvarell.jmr.se/kurser/2015-fridhem
anders@jmr.se

modell

Akvarell med modell
Fridhem juli 2015


Den första veckan i juli gjorde sommarregnet tillfälligt uppehåll i Svalöv. Precis så att akvarell-med-modell-kursen kunde genomföras på tradi­tionellt sommaraktigt sätt. Med att äta frukost ute och allt annat som hör till.

Jag har samlat ihop lite fotodokumentation från kursen här. Det finns ingen genomtänkt sortering av bilderna, utan de kommer ungefär i den ordning de togs - både de dåliga och de bra.

modell



Först några foton på oss själva.
Länk här.

elever


Varje dag inleddes med uppvärmning, en timme teckning med kol. Jag har samlat några av resultaten på länk här. Tyvärr hann jag inte få med så många på bild.

stativ


Efter uppvärmning var det dags för akvarell. Lite längre studier då, upp till 15 minuter - så det blev inte så många. Jag har samlat några av resultaten på länk här. Lite i oordning och några dubletter.

modell


Som omväxling gjorde vi skisser i akvarell och tusch. Snabba studier på stora papper, studier från 1 minut till 5 minuter. Så det blev många skisser. Några har hag samlat på länken här. Även här i oordning och en del på sniskan.



Bifogar också några länkar till sammanställningar från tidigare modellkurser på Fridhem. Kursen hölls första gången 2007, och här är länkar till fotosammanställningar till de jag varit med på:

2008
2012 (Gerlesborg)
2012
2013
2014

//AR